Üdvözöljük Arnutovceban, ahol valódi felüdülés várja. A szállásról egyszerre nyílik panoráma a Szlovák Paradicsomra és a Magas-Tátrára.

Dvor s detskou vežou

Reggelit is nyújtó panziónk az apró Arnutovce (Arnótfalva) faluban található, mindössze 5 km-re Čingov-tól (Csingó) a Szlovák Paradicsom turisztikai központjától. A panzió ideális kiindulópont a Szlovák Paradicsom festői szurdokaihoz (Sokolia dolina [Sólyom-völgy], Prielom Hornádu [Hernád-áttörése], Kláštorská roklina [Kolostor-szakadék]) és látványosságaihoz, mint amilyen a Tomášovský výhľad (Tamásfalvi-kilátó) és a Kláštorisko (Menedékkő).

A síelés szerelmesei télen több közeli síközpontból válogathatnak : Spišská Nová Ves-Rittenberg, Levočská dolina, Plejsy és a Magas-Tátra.
Panziónkból akár egész napos kirándulásokra is indulhat a Szepesség izgalmas látnivalóihoz (márkusfalvi kastély, Lőcse, szepesi vár), a dobsinai jégbarlanghoz vagy a Magas-Tátrába, de raftingolhat a Dunajec folyón, illetve felkeresheti az egész évben nyitva tartó termál élményfürdőket az Aquacity Popradot vagy Vrbov fürdőjét.

NEW !!! Trambulin és a gyermekek torony